Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Tomaten Penne met rode saus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
3 personen
Ingrediënten
1 Knorr Groentebouillon
300 gr Knorr Tomaten Penne
1 courgette
1 ui
2 el olijfolie
400 gr tomatensaus
75 gr Parmezaanse kaas
1
Breng een ruime pan water aan de kook samen met een bouillonblokje. Kook de Knorr Tomaten Penne in het water volgens de verpakking.
2
Snijd de courgette in blokjes. Pel en snijd de ui in halve ringen.
3
Verhit een koekenpan met 2 el. olie en bak de courgette en ui tot ze goudbruin zijn.
4
Meng de tomatensaus door de groenten en laat het geheel op zacht vuur 3 tot 5 min. doorkoken.
5
Giet ondertussen de pasta af wanneer gaar en meng met de saus.
6
Serveer op borden. Rasp de Parmezaanse Kaas en strooi dit over de pasta heen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.