Print opties

Sluiten

Tomatencarpaccio met groene linzen

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de tomaten in plakken van 5 mm dik. Snijd de helft van de cherry pruim trostomaten in parten en de andere helft door de helft. Verwijder de steel en zaadlijst van de paprika en snijd in blokjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud.
3
Meng de paprika, avocado, Hollandse garnalen en gehalveerde cherry pruim trostomaten door de linzen. Breng op smaak met peper en zout.
4
Leg de plakken tomaat en in kwarten gesneden cherry pruim trostomaten op de borden. Besprenkel met de olijfolie, breng op smaak met peper en zout. Verdeel de linzensalade over de tomaat. Garneer met de tuinkruidendressing, kiemgroente en zonnebloempitten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.