Print opties

Sluiten

Tomatenrisotto met burrata

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers uit. Halveer de cherrytomaten. Verhit de olijfolie in een pan op hoog vuur en fruit de ui. Voeg de risottorijst toe en blus af met de witte wijn. Roer door en laat 1 min. bakken. Rasp ondertussen de Parmezaanse kaas.
2
Voeg ⅙ van de bouillon toe en roer door. Zet het vuur laag en laat de risottorijst de bouillon opnemen. Herhaal deze stap tot de risottorijst gaar is.
3
Voeg de knoflook, gezeefde tomaten, Parmezaanse kaas, cherrytomaten en peper en zout toe wanneer de risottorijst klaar is. Roer alles goed door en laat 3 min. koken.
4
Pluk de blaadjes van de basilicum. Scheur de burrata in grove stukken. Verdeel de risotto over de borden en garneer met de basilicum, peper en burrata.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.