Print opties

Sluiten

Tonijntartaar met avocado, mango en wasabimayonaise

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de tonijn in blokjes van 1,5 cm. Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en voeg toe aan de tonijn. Voeg de sojasaus en sesamolie toe. Meng goed door en bewaar gekoeld.
2
Schil de mango en snijd in blokjes van 1 cm. Verwijder de zaadjes van de rode peper en hak fijn. Pers het sap uit de limoen. Meng de mango met de rode peper en de helft van het limoensap.
3
Snijd de avocado in blokjes van 1 cm. Meng de avocado met de rest van het limoensap. Meng de mayonaise met de kookroom en wasabipasta. Snijd de bosui in dunne ringen.
4
Verdeel de avocado over de steekringen en druk licht aan. Verdeel hierop de mango, druk licht aan. Verdeel de tonijntartaar op de mango en druk licht aan. Verwijder de steekring.
5
Maak het gerecht af met de ringen bosui, zwarte sesamzaadjes en wasabimayonaise.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.