Print opties

Sluiten

Tortellini met pesto-ricottasaus

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Snijd de vleestomaat en courgette in blokjes van 2 cm.
2
Verwarm een pan met de olijfolie op middelhoog vuur en fruit de knoflook glazig. Voeg de courgette en tomaat toe en bak 3 min. mee. Voeg de pesto en ricotta toe aan de pan en roer door. Voeg de tortellini toe en verwarm dit nog 4 min. mee op middelhoog vuur.
3
Hak ondertussen de pistachenoten grof. Verdeel de pasta over de borden en garneer met de Parmezaanse kaas en pistachenoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.