Print opties

Sluiten

Tortellini met pompoen, salie en burrata

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breng twee pannen met water aan de kook. Kook in een pan de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook in de andere pan de pompoenblokjes 8 min.
2
Pel en pers de knoflook uit. Verhit de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de helft van de salie toe en laat 5 min. bakken. Verwijder de takjes salie uit de pan. Voeg de tortellini en knoflook toe samen met wat peper en zout. Meng en bak 2 min.
3
Voeg de gekookte pompoenblokjes, kookroom en wat peper en zout toe aan een blender en mix tot een gladde saus. Geen blender in huis? Gebruik dan een staafmixer.
4
Voeg de saus toe aan de tortellini. Voeg eventueel een scheutje water toe voor een dunnere saus. Meng alles door elkaar en bak 2 min. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin.
5
Pluk de blaadjes van de resterende salie. Verdeel de tortellini over de borden en garneer met de burrata, pijnboompitten en blaadjes salie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.