Print opties

Sluiten

Tortilla’s met gemarineerde gamba’s

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de spitskool in dunne repen. Snijd de helft van de komkommer in repen van 3 cm.
2
Rasp de schil van de helft van de citroen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Snijd de rest van de citroen in parten.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de gamba’s samen het paprikapoeder, knoflookpoeder, het citroenrasp en citroensap gaar in 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de tortilla’s over een ovenrooster en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander grof.
5
Breng ondertussen een pan met water aan de kook en kook de spitskool in 1 min. beetgaar. Giet af.
6
Meng de helft van de koriander met de spitskool en komkommerrepen. Verdeel de spitskoolsalade en gamba’s over de tortilla’s. Verdeel de sriracha mayonaise over de tortilla’s. Garneer met de partjes citroen en de rest van de koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.