Print opties

Sluiten

Toscaanse maaltijdsoep met worst en aardappel

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
29 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de saucijzen in plakjes. Pel en snipper de ui. Snijd de prei in ringen. Snijd de wortel in blokjes en de aardappelen in stukken.
2
Verhit de olijfolie in een diepe pan op middelhoog vuur en bak hierin de plakjes saucijs. Voeg de ui en prei toe en bak 5 min. mee. Voeg de aardappelen, wortelen, kaneel, mosterdzaad, bouillon, het laurierblaadje en peper en zout toe. Roer het geheel door en breng aan de kook. Zet het vuur laag en laat 15 min. doorkoken totdat de aardappelen en wortel zacht zijn, maar nog steeds een bite hebben.
3
Hak de peterselie fijn. Verwijder het laurierblaadje uit de soep. Verdeel de soep over de kommen en garneer met de peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.