Breng de zalmfilets op smaak met peper en zout. Verhit olijfolie in een grote koekenpan en bak de zalmfilets 2-3 min. per kant goudbruin. Haal uit de pan en zet apart.
2
Pel en rasp de knoflook en fruit kort aan in dezelfde pan. Voeg tomatenpuree toe en bak 1 min. mee. Voeg de zongedroogde tomaten, kookzuivel en groentebouillon toe. Roer goed door en breng aan de kook. Voeg de gnocchi toe en laat ca. 4 min. zachtjes koken tot de gnocchi gaar is en de saus iets is ingedikt.
3
Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed door. Leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm kort mee. Hak de peterselie fijn. Garneer het geheel met peterselie en serveer direct.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.