Print opties

Sluiten

Toscaanse zalm met tagliatelle en babyspinazie

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de grote zongedroogde tomaten fijn, laat de kleine heel.
2
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de zalmfilet 2 tot 3 min. aan op de bovenkant van de filet. Schep uit de pan.
3
Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de zongedroogde tomaten toe en bak 2 min. mee. Voeg de groentebouillon toe en laat 2 min. doorkoken. Voeg de kookroom, mascarpone, tomatensaus en zalmfilets toe, draai het vuur laag en laat 10 min. rustig doorkoken.
4
Bereid ondertussen de tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking. Rasp de Parmezaanse kaas grof.
5
Neem de zalmfilets uit de saus en voeg de spinazie toe. Laat in 1 min. slinken. Voeg de helft van de Parmezaanse kaas en de tagliatelle toe en roer goed door.
6
Verdeel de tagliatelle over de borden. Verdeel de zalmfilets op de tagliatelle en serveer met de rest van de Parmezaanse kaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.