Print opties

Sluiten

Tostada met bonen en groenten

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng het volkorenmeel en de bloem in een kom. Voeg ½ van de olijfolie en ½ van het water toe en kneed het tot een soepel deeg. Voeg eventueel nog wat water of wat bloem toe als het deeg niet soepel wordt. Dek de kom af met plasticfolie ne laat het deeg 30 min. rusten.
2
Verdeel het deeg in gelijkmatige bolletjes. Rol elk bolletje op een met bloem bestoven aanrecht dun uit met behulp van een deegroller.
3
Verwarm een droge koekenpan en bak de tostada’s in 5 min. aan beide zijden gaar en krokant.
4
Snijd de witte kool heel fijn. Maak de prei en paprika schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in blokjes. Spoel de bruine bonen in een zeef af en laat ze uitlekken.
5
Verhit de overige olijfolie in een pan en fruit de prei aan. Pel de knoflook en pers boven de pan uit. Voeg de witte kool en paprika toe en bak kort mee. Voeg de bruine bonen, het overige water, de komijn en chilipoeder toe en laat 5 min. zacht smoren.
6
Schep het vruchtvlees van de avocado uit de schil en snijd het in reepjes of blokjes.
7
Schep het groenten-bonenmengsel op de tostada’s en verdeel de avocado en de hüttenkäse er over. Vouw de tostada’s dubbel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.