Print opties

Sluiten

Tostada met tonijn

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de verse tonijn in blokjes en snipper de rode peper heel fijn. Doe in een mengkom. Voeg de sesamolie en sojasaus toe en schep door elkaar. Dek de kom af en laat 30 min. marineren in de koelkast.
2
Pel en snijd ondertussen de rode ui in dunne sliertjes. Halveer de avocado, verwijder de pit, haal het vruchtvlees eruit en snijd in blokjes.
3
Verwarm de frituurolie in een pan op middelhoog tot hoog vuur en bak de maïstortilla’s aan beide kanten knapperig en goudbruin (ongeveer 2 min. per kant). Laat uitlekken op keukenpapier.
4
Snijd de limoenen in partjes. Verdeel de gemarineerde tonijn op de maïstortilla’s en maak af met de sliertjes rode ui en de furikake. Serveer met de partjes limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.