Verwarm de oven voor op 200˚C. Snijd de aardappelen, afhankelijk de grootte door tweeën of vieren. Breng een pan water aan de kook, kook 10 min. en giet af.
2
Snijd de paprika in reepjes en de tomaten door de helft.
3
Meng de aardappelen, paprika en cherry tomaten in een kom met de zonnebloemolie en de kruiden. Roer goed door zodat alle groenten en aardappelen zijn bedekt met de olie en kruiden.
4
Verdeel de aardappelen en groenten over een ovenschaal. Snijd de maiskolf doormidden, leg deze op de groenten en bestrijk met wat olie.
5
Rooster het geheel 25 à 30 min. in de oven.
6
Schep ondertussen de kidneybonen en het water in een pannetje. Verwarm het geheel op laag vuur en roer voorzichtig door gedurende 5 min.
7
Snijd de avocado in blokjes en meng de kwark met limoensap, peper en zout. Verdeel de avocado en kidneybonen over de warme ovenschotel en serveer met de limoenkwark en verse koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.