Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Snijd de kipdijfilet in stukjes en mix in een kom met de helft van de olijfolie en de kipkruiden. Masseer de kip goed in met je handen.
2
Pel de ui en snijd in grove stukken. Verdeel samen met de broccoliroosjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de overige olijfolie en wat peper en zout. Verdeel de kip over de bakplaat en schuif het geheel voor 25 min. in de oven.
3
Pers ondertussen het sap uit de sinaasappel en mix met de honing, mosterd en een snufje peper en zout tot een dressing.
4
Bereid de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de pitabroodjes met de kip en groenten van de bakplaat en top af met de dressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.