Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode ui. Laat de kikkererwten uitlekken.
2
Meng in een grote kom de rode ui, bloemkoolroosjes, kikkererwten en aardappelpartjes met de plantaardige olie, gemalen komijn, gemalen kurkuma, paprikapoeder, chilivlokken en peper en zout. Zorg ervoor dat alles goed bedekt is met de kruiden.
3
Spreid de gekruide groenten en aardappelen uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Rooster in de oven gedurende 25-30 min. Roer halverwege om. Test of de aardappeltjes bijna gaar zijn door met een vork in een aardappelpartje te prikken. Verhoog na 25-30 min. de oventemperatuur naar 225°C.
4
Haal de bakplaat uit de oven en leg de Vivera Green Protein Bites boven op de geroosterde groenten en aardappeltjes. Bak het geheel 5-8 min. Haal de traybake uit de oven en roer de dille erdoorheen voor een frisse touch.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.