Print opties

Sluiten

Traybake met peer, varkensfilet en knolselderij

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de rode ui in 6 partjes. Schil de knolselderij, snijd in plakken en vervolgens in repen van 1 cm breed. Snijd elke peer in 6 partjes en verwijder het klokhuis. Ris de blaadjes van de takjes tijm.
2
Verdeel de ui, knolselderij en peer over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met ¾ van de olijfolie, tijm, peper en eventueel zout. Bak 20 min. in de oven.
3
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Meng de mosterd met de honing, knoflook, paprikapoeder, overige olijfolie, peper en eventueel zout. Besmeer de filetlapjes met de marinade.
4
Schep na 20 min. de groenten om en leg de filetlapjes bij de groenten. Bak 7-10 min. tot de filetlapjes gaar zijn. Schep na 20 min. de groenten om en leg de filetlapjes bij de groenten. Bak 7-10 min. tot de filetlapjes gaar zijn.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.