Print opties

Sluiten

Traybake met vissticks

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Schil de aardappelen, snijd in gelijke stukken en kook in ruim water met een snufje zout gaar. Dit duurt ongeveer 15 min. Giet af en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Was ondertussen de wortel en witlof. Schil de wortel en snijd doormidden. Snijd de witlof over de lengte doormidden. Pel en plet de knoflook met de (platte) zijkant van je mes.
3
Leg de wortelen, witlof en de knoflook bij de aardappelen op de bakplaat en hussel dit met de olijfolie, honing en tijm erdoorheen. Breng het op smaak met peper en zout en bak 15 min. af in de oven.
4
Haal de bakplaat uit de oven en leg de vissticks bij de groenten op de plaat. Bak nog 15 min. af. Verdeel de traybake over de borden en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.