Trifle met steranijs, stoofperen, cantuccini crumble en mascarponeroom
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
3u 0min
Totale tijd
20 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de stoofperen en voeg toe aan een grote pan met de rode wijn, basterdsuiker, Verstegen Steranijs en kaneelstokje. Verhit op middelhoog vuur en laat 2 tot 3 uur zacht koken.
2
Klop de mascarpone samen met de slagroom en suiker los totdat er een dikke en gladde massa ontstaat.
3
Maal de cantuccini fijn in de keukenmachine. Er mogen grotere stukken in blijven, dus maal niet te fijn.
4
Snijd de stoofperen in plakken. Maak lagen in glazen. Begin met een laag mascarponeroom, strooi wat cantuccini crumble eroverheen en verdeel wat stoofperen over deze laag. Herhaal weer met een laag mascarpone, cantuccini crumble en maak af met bramen, rode bessen en stoofperen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.