Print opties

Sluiten

Triple chocolate cheesecake cookies

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
50 min
Totale tijd
1u 15min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Mix de roomkaas en poedersuiker. Maak hiervan 8 ronde hoopjes op een met bakpapier beklede bakplaat met een diameter van 3 cm. Schuif dit voor 1 uur in de vriezer totdat de hoopjes bevroren zijn.
2
Verwarm ondertussen de oven voor op 180°C. Verwarm de boter 10 sec. in de magnetron totdat deze zacht is. Voeg de lichtbruine basterdsuiker toe en mix tot een gladde substantie. Voeg het ei en het vanille extract toe en meng opnieuw. Voeg de bloem, cacao, het bakpoeder en de helft van het zeezout toe. Mix tot een deeg.
3
Hak de witte chocolade, melkchocolade en pure chocolade grof en voeg ⅘ van elke soort toe aan het deeg. Spatel de chocoladestukjes erdoorheen.
4
Verdeel het deeg in 8 balletjes en verdeel over een (grote) met bakpapier beklede bakplaat. Duw een bevroren hoopje roomkaas in een deegballetje en zorg dat het deeg dit hoopje helemaal bedekt. Herhaal bij alle balletjes. Duw de overgebleven chocolade boven in het deeg.
5
Schuif de koeken voor 10 min. in de oven en laat daarna helemaal afkoelen voordat je ze van de bakplaat haalt. Garneer de koeken met het overige zeezout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.