Schil de witte asperges, snijd 2 cm van de onderkant en gooi dit weg. Snijd de rest in stukken van 3 cm. Halveer de courgette over de lengte en snijd in halve maantjes. Hak de platte peterselie fijn.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de asperges in 7 min. beetgaar. Haal uit de pan en kook de truffel ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking in het vocht van de asperges. Giet af.
3
Verhit een pan met de olijfolie en bak de courgette en asperges 5 min. Voeg de pastasaus, het water, truffelravioli en de helft van de peterselie toe. Breng op smaak met peper en zout.
4
Verdeel de aspergepasta over de borden en verdeel de Parmezaanse kaas erover. Garneer met de rest van de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.