Snijd de verschillende paddenstoelen en krulpeterselie grof. Rasp de Parmezaanse kaas grof.
2
Breng een pan met water en de azijn aan de kook. Draai het vuur laag en maak met een lepel een draaikolk. Voeg stuk voor stuk voorzichtig de eieren toe en gaar deze 3 min. net onder het kookpunt. Haal uit het water en leg in een kom met koud water zodat het ei niet verder gaart.
3
Breng ondertussen een andere pan met water aan de kook en kook de Daily chef met truffel en Parmigiano Reggiano volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd 1 soeplepel kookvocht apart (per 4 personen) en giet af.
4
Verhit een pan met de olijfolie en bak de paddenstoelen goudbruin. Pureer 2/3 deel van de paddenstoelen tot een gladde saus met de crème fraîche en het pastavocht. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de pasta over de borden, schep hier de paddenstoelensaus over en verdeel de rest van de paddenstoelen over de pasta.
6
Leg het gepocheerde ei op het geheel en garneer met de peterselie en Parmezaanse kaas.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.