Pel en snijd de rode ui in flinterdunne halve ringen en meng met de azijn. Laat staan tot gebruik. Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinbonen ondertussen in ca. 5 min. beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
2
Verhit een koekenpan zonder olie of boter op middelhoog vuur en rooster de amandelen in 5 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof.
3
Halveer de cherrytomaten. Snijd de komkommer in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en snijd in plakjes. Verkruimel de kaas. Maak een dressing van de olie, de azijn van de ui, peper en eventueel zout. Snijd de peterselie fijn.
4
Meng de bulgur met de tuinbonen, tomaat, komkommer, ingelegde rode ui, witte kaas en dressing. Bestrooi met de amandelen en de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.