Print opties

Sluiten

Tuna melt met gebakken aardappeltjes

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Giet de tonijn af, vang de olie op. Verhit 3 el tonijnolie (per 4 personen) in een grote hapjespan op middelhoog vuur. Bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudgeel en gaar. Schep regelmatig om en breng op smaak met peper en eventueel zout. Pel en snijd ondertussen de helft van de ui in halve ringen. Bak de laatste 5 min. mee.
2
Spoel ondertussen de kidneybonen in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de cherrytomaten, pel en snipper de overige ui en snijd de peterselie grof.
3
Verdeel de kidneybonen, cherrytomaten, tonijn en cheddar over de aardappelschijfjes. Voeg water toe langs de rand van de pan. Laat de kaas 2 min. smelten met de deksel op de pan.
4
Bestrooi de tuna melt met de gesnipperde ui en de peterselie. Serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.