Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de broccoli in kleine roosjes. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel hier 1/3 van de zonnebloemolie overheen. Breng op smaak met peper en zout. Plaats 20 min. in de oven tot de broccoli gaar is.
2
Pel ondertussen de rode ui en snijd in ringen van 1 cm dik. Snijd de tomaat in partjes.
3
Verhit een pan met de helft van de overgebleven zonnebloemolie en bak de kipdijshoarma in 10 min. goudbruin en gaar.
4
Verhit ondertussen een andere pan met de overige zonnebloemolie en bak de rode ui in 5 min. glazig.
5
Leg het Turks brood op een ovenrooster, zet deze na 10 min. bij de broccoli in de oven en bak af volgens de aanwijzing op de verpakking.
6
Snijd het Turks brood doormidden en verdeel hier de helft van de knoflooksaus over. Beleg met de tomaat, kipdijshoarma, rode ui en de broccoli. Verdeel als laatste de overige knoflooksaus over de broodjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.