Print opties

Sluiten

Turks broodsandwich met Egmonder kaas

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
10 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat de eieren schrikken onder koud water.
2
Snijd ondertussen de bieslook fijn. Pel de eieren en snijd deze grof, meng hier de mayonaise, mosterd en bieslook door. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bak de Turkse broden af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd de Turkse broden door de helft en verdeel de eisalade over de onderkant. Verdeel hier de truffelsalami, Egmonder belegen kaas en rucola over. Leg de bovenkant van de Turkse broden op de rucola, snijd in 4 stukken zodat er 8 kwarten ontstaan en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.