Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Recepten avondeten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Kerst recepten
Recepten avondeten
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Inspiratie
Kerst recepten
Handige weekmenu's
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Tutti Frutti
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
5u 0min
Totale tijd
5u 15min
Ingrediënten
5 personen
Ingrediënten
50 gr stoofperen
¼ ananas
1 appel
1 tl citroensap
1 kiwi
50 gr blauwe druiven
1
Verwarm de oven voor op 60°C. Snijd de stoofperen in partjes van ongeveer 0,5 cm dik.
2
Maak de ananas schoon, verwijder de harde kern en snijd in plakken van een halve cm.
3
Was de appel en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd vervolgens in plakjes van een halve cm. Besprenkel de plakken appel met citroensap.
4
Schil de kiwi en snijd in plakjes van een halve cm. Was en halveer de druiven.
5
Plaats het fruit op een rekje met bakpapier in de oven. Zorg dat de stukken fruit elkaar niet raken.
6
Laat het fruit gedurende 5 uur op 60°C drogen, waarbij ieder half uur de oven geopend dient te worden om het vocht eruit te laten.
7
Bewaar het fruit in een luchtdichte box om het zo lang mogelijk goed te houden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.