Print opties

Sluiten

Udon noodles met gestoofde paksoi en wokgarnalen

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediƫnten

2 personen
Ingrediƫnten
1
Halveer de paksoi over de lengte. Verhit de sesamolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de paksoi met de snijkant naar beneden in de pan en voeg de groentebouillon toe. Stoof de paksoi in 10 min. beetgaar.
2
Kook intussen de noodles volgens aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur. Bak de shiitake 3 min. aan. Voeg de wokgarnalen toe en laat 3 min. meebakken. Voeg de sojasaus en oestersaus toe en roer goed door.
4
Serveer de noodles met de paksoi, shiitake en garnalen. Maak het gerecht af met de zwarte sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.