Print opties

Sluiten

Ultieme cheeseburger van de BBQ

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Steek de barbecue aan. Gril de burgers in ca. 15 min. gaar. Keer regelmatig. Besprenkel de burgers met de tabasco. Beleg met de cheddar en laat smelten.
2
Snijd ondertussen de ui en tomaat in dikke plakken. Haal per broodje 1 blaadje van de kropsla los, was en droog ze. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep met een lepel het vruchtvlees eruit. Snijd in plakjes.
3
Gril de ui 6 min. in de grillschaal. Keer halverwege. Halveer de broodjes en gril ca. 2 min. op de snijkant. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak een spiegelei voor op ieder broodje. Snijd ondertussen de augurk in schijven.
4
Beleg de onderste helften van de broodjes achtereenvolgens met sla, ui, tomaat, ¼ augurkenschijven, een burger, wat avocado en een gebakken ei. Verdeel de ketchup erover, dek af met de bovenkant van de broodjes en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.