Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het brioche brood in plakken en halveer. Hak de melkchocolade grof. Snijd 2/3 van de appels in blokken van 1 cm. Snijd de overige appel in halve maantjes.
2
Halveer de Verstegen Vanille en schraap het merg eruit. Verwarm een pan met melk en roer het merg en de Verstegen Vanille erdoorheen. Laat dit 5 min. trekken op laag vuur en haal de Verstegen Vanille uit de melk.
3
Meng de vanillemelk, eieren, suiker, melkchocolade, hazelnoten en appelblokjes door het brioche brood en verdeel dit over een rechthoekige ovenschotel.
4
Leg de appelplakjes boven op het puddingbrood en plaats in 15 min. in de oven.
5
Haal het puddingbrood uit de oven laat dit 10 min. afkoelen voor serveren.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.