Een verrukkelijk puddingbrood gemaakt van brioche brood, geweekt in de warme aroma’s van vanille en afgetopt met frisse appels, knapperige hazelnoten en melkchocolade. Klinkt onweerstaanbaar lekker toch?
Variatietip: heb je een notenallergie? Vervang de hazelnoten door rozijnen. Laat deze eerst 10 minuten weken in lauwwarm water.
Heb jij al eens puddingbrood gemaakt? Deze klassieker is ideaal om oud brood mee op te maken. Het is eigenlijk heel simpel: brood gaat de oven in met romige ingrediënten als opgeklopte vanille-melk, ricotta, kwark of hüttenkäse. Onze tips? Dit recept van vanille puddingbrood met frisse appels, knapperige hazelnoten en wat melkchocolade. Zo gemaakt en heerlijk als dessert of eventueel voor bij de brunch!
Deze cheesecake broodpudding is ook zeker een aanrader. In dit recept gaan we voor roomkaas als romig ingrediënt en we maken het af met peer, banaan en kokosrasp. Ook lekker: broodpudding met kokos en pecan. De pecannoten maken de broodpudding lekker knapperig. Liever kleine broodpudding maken in plaats van één grote? Maak dan eens deze mini broodpudding met lemoncurd en aardbeien. Heerlijk fris van smaak en zo gemaakt!
Dit bericht kan gesponsorde content bevatten.
Vind je dit leuk?
Over dit recept
Gemaakt door Eatertainment