Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een steelpan met de port, tijm, laurier, kruidnagels, kaneelstokje en wildfond, breng aan de kook en kook in tot de helft.
2
Zeef de portsaus en schenk terug in de pan. Breng de saus aan de kook en snijd ondertussen de koude boter in blokjes. Haal de pan van het vuur en klop met een garde de koude blokjes boter door de saus. Breng de saus op smaak met peper en zout.
3
Verhit een pan met de olijfolie en schroei de varkenshaas rondom dicht. Breng op smaak peper en zout.
4
Leg de druiven in een ovenschaal en leg daar de varkenshaas op. Rooster 15 min. in de oven.
5
Snijd de varkenshaas in plakken. Verdeel samen met de druiven over de borden en serveer met de portsaus.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.