Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd 3 cm van de onderkant van de asperges. Snijd het loof van de bospeen tot 2 cm boven het begin en schil deze. Halveer de bospeen in de lengte.
2
Meng de knoflook met het paprikapoeder, grove mosterd en 2/5 van de olijfolie. Verdeel dit over de varkenskrabben en laat 10 min. marineren in de koelkast.
3
Snijd ondertussen het bruin van de onderkant van de little gem en halveer deze.
4
Verdeel de groene asperges en bospeen over een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met 1/5 van de olijfolie en bak in 20 min. gaar in de oven. Plaats de laatste 5 min. de little gem erbij en rooster mee. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verhit ondertussen een pan met de overige olijfolie en bak de varkenskrabben in 15 min. gaar.
6
Serveer de varkenskrabben met de geroosterde groenten.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.