Print opties

Sluiten

Vega beef teriyaki met edamame boontjes

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de uien grof en de champignons in plakjes. Snijd het witte deel van de bosui in stukjes van 2 cm en snijd het groene deel in ringetjes.
2
Verhit in een wok de olie. Bak de ui 2 min. Voeg de champignons toe en bak nog 2 min. Schep de peultjes, de witte stukjes bosui en de edamame boontjes erdoor en roerbak de groenten in 4 min. knapperig gaar.
3
Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Rooster ondertussen in een droge koekenpan het sesamzaad goudbruin en schud op een bord.
4
Verdeel de rijst over 4 diepe borden of kommen. Schep er de teriyaki groenten met de edamame boontjes bij. Bestrooi met de ringetjes bosui en het sesamzaad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.