Print opties

Sluiten

Vega Cajun burger met mango en koolsla

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Meng het vegetarische gehakt met de eieren, paneermeel en ¾ van de Verstegen Kip Krokant. Vorm burgers ter grootte van een Italiaanse bol. Verhit de olie in een pan en bak de burger 5 min. per kant.
2
Snijd de kool met een mandoline in dunne plakken. Als je geen mandoline hebt kun je hiervoor een scherp mes gebruiken. Snijd de plakken kool in repen en meng met de peen en de yoghurt tot een koolsla. Schil de mango, snijd het vruchtvlees eraf langs de pit en snijd in lange plakken. Schaaf de komkommer met de mandoline of kaasschaaf tot lange slierten.
3
Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Verhit de boter in de pan en rooster de bollen 1 min. Meng de mayonaise en de resterende cajun kruiden tot een saus.
4
Verdeel de mayonaise over de geroosterde Italiaanse bollen, gevolgd door de veldsla, mango, hamburger, koolsla en komkommerslierten. Serveer met de chips.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.