Print opties

Sluiten

Vega hotdog met chimichurri en koolsla

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de witte kool met een mandoline in dunne plakken en snijd vervolgens in zeer fijne repen. Meng de kool met 2/3 van de olijfolie en Verstegen World Spice Blend Chimichurri tot een koolsla.
2
Pel de rode ui, snijd met een mandoline in plakken en daarna in halve ringen. Geen mandoline? Snijd dit dan met een scherp mes. Snijd de peppadews doormidden en de augurken in plakken. Meng de mayonaise met de sriracha tot een sriracha mayonaise.
3
Verhit de resterende olie in de pan en bereid de vegetarische hotdogs volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Snijd de hotdog broodjes bovenop in de lengte open en verdeel over ieder broodje een hotdog en een eetlepel koolsla. Garneer met de srirachamayonaise. Maak eventueel een spuitzakje van bakpapier waarmee je de mayonaise op de broodjes kunt spuiten. Verdeel daarna de peppadews, augurk en rode ui over de hotdogs. Serveer met de resterende sriracha mayonaise en resterende chimichurri kruiden.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.