Print opties

Sluiten

Vega poké bowl met edamame, avocado en srirachamayonaise

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Breng de sushirijst met het water aan de kook. Draai het vuur laag, doe een deksel op de pan en kook de rijst 10 min. Verwarm de edamame bonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Verwarm de rijstazijn met de suiker en het zout, tot de suiker is opgelost. Laat de marinade afkoelen tot kamertemperatuur en meng door de rijst.
3
Schil de mango en snijd in schijfjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Snijd de avocado in plakjes. Snijd de radijsjes in plakjes. Meng de sriracha door de mayonaise.
4
Schep de rijst in 2 kommen. Verdeel de mango, avocado, maïs, edamame bonen, radijsjes, zeewiersalade en gember over de rijst. Besprenkel met de srirachamayonaise en bestrooi met het sesamzaad.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.