Bereid de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de rijstazijn over de rijst en laat afkoelen.
2
Laat de tofu uitlekken en dep zoveel mogelijk vocht uit het blok met keukenpapier. Snijd in blokjes van 1 bij 1 cm. Meng de gembersiroop, sojasaus en de helft van de Verstegen World Spice Meal Poké Bowl tot een marinade. Voeg de tofu toe aan de marinade en laat 15 min. staan.
3
Verhit de olie in een pan en bak de tofu in 10 min. rondom bruin op middelhoog vuur.
4
Snijd ondertussen de komkommers in plakjes, snijd de winterpenen met een dunschiller in linten en knip de tuinkers los.
5
Verdeel de rijst over de kommen gevolgd door de tofu, komkommer, wortellinten en de zeewiersalade. Maak af met de wasabi mayonaise, tuinkers en resterende Verstegen Oriental Blend voor Poké bowl.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.