Print opties

Sluiten

Vega regenboog plaattaart

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
30 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de plakjes bladerdeeg in een rechthoek, op een met bakpapier beklede, bakplaat. Prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg en vouw de randen om naar binnen. Meng de ricotta in een schaaltje met 3/4 van de feta en breng op smaak met peper en zout. Smeer het ricottamengsel op het bladerdeeg.
2
Halveer de wortel in de lengte en leg deze naast elkaar op de ricotta. Smeer de wortels in met olijfolie en honing en bestrooi met zeezout en knoflookpoeder. Zet de plaattaart 30 min. in de oven. Hak de pecannoten grof. Haal de plaattaart uit de oven en bestrooi met de overige feta en pecannoten.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.