Verwarm de oven voor op 190°C. Spoel de bananenbloesem af en laat goed uitlekken.
2
Schil de gember en snijd fijn. Voeg samen met de kikkererwten, kikkererwtenvocht, currypasta toe aan de keukenmachine. Maak op smaak met peper en zout en meng tot een mooi geheel.
3
Snijd de bosuitjes in fijne schuine ringen. Voeg de helft van de bosui samen met het paneermeel toe aan het mengsel. Vorm balletjes ter grootte van een pingpongbal en druk plat.
4
Schil de mango en snijd het vruchtvlees eraf langs de pit. Snijd in kleine blokjes. Snijd de komkommer doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de helft fijn. Snijd de koriander fijn. Meng alles door elkaar.
5
Verhit de olie in een pan en bak de viskoekjes aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 20 min. in de oven.
6
Snijd de limoen in partjes en de resterende rode peper in ringen. Serveer de viskoekjes met de chilisaus, sesamzaad, resterende bosui, limoenpartjes, mango salsa en de rode peper ringen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.