Print opties

Sluiten

Vegan bladerdeeggebakjes met aardbeien

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit en snijd in zes gelijke vierkanten. Vouw een randje van ongeveer 1 cm aan elke zijde van elk vierkant en leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak het bladerdeeg in 10 à 15 min. goudbruin.
2
Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes. Klop de kokosslagroom op volgens de aanwijzingen op de verpakking en roer 2/3 van de poedersuiker erdoor.
3
Haal het bladerdeeg uit de oven en verdeel de kokosslagroom over het bladerdeeg. Garneer met de aardbeien en top af met de ahornsiroop.
4
Rasp de groene schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en maak elk bladerdeeggebakje af met wat van de limoenrasp. Pluk de blaadjes munt. Zeef de overige poedersuiker erop en decoreer met de munt.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.