Print opties

Sluiten

Vegan BLT met tempeh bacon

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Snijd de tempeh in plakken van 1 cm dik. Meng de olie met de chilisaus, sojasaus en de worcestersaus tot een marinade. Giet over de tempeh plakken en laat 15 min. marineren. Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Verdeel de tempeh over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 min. in de oven tot goudbruin.
3
Snijd ondertussen de tomaten in plakken. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en schil en snijd ook in plakken. Meng de mosterd met de mayonaise tot een mosterdmayonaise.
4
Beleg de helft van de plakken brood met de mosterdmayonaise, sla, tomaat, avocado, tempeh bacon, en de alfalfa. Maak af met de andere helft van het brood en serveer met de overige mosterdmayonaise.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.