Print opties

Sluiten

Vegan cheesecake brownies

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
40 min
Totale tijd
1u 0min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een vierkante bakvorm (20x20 cm) met bakpapier.
2
Smelt de chocolade en plantaardige boter au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Laat iets afkoelen. Meng de bruine suiker, plantaardige melk en ½ van het vanille-extract door het chocolademengsel. Voeg de bloem, het cacaopoeder, bakpoeder en zout toe. Meng tot een glad beslag.
3
Klop de vegan roomkaas met de poedersuiker, het overige vanille-extract en maïzena tot een glad mengsel.
4
Giet het browniebeslag in de bakvorm en strijk glad. Lepel het cheesecakebeslag eroverheen en maak met een mes of satéprikker een marmereffect.
5
Bak de brownies 40 min. in de voorverwarmde oven, tot de randen stevig zijn en het midden nog licht wiebelig is. Laat volledig afkoelen.
6
Snijd 4 hartjes uit de brownies en serveer.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.