Verwarm de oven voor op 180°C. Klop de boter in 3 tot 5 min. luchtig met een handmixer of keukenmachine. Voeg al mixend de basterdsuiker toe en klop door tot dit volledig is opgenomen.
2
Voeg het vanille extract en de amandelmelk toe en roer goed door. Zeef in een aparte kom de bloem, bakpoeder en baking soda. Voeg dit toe aan de opgeklopte boter en mix het geheel nog 2 min. door.
3
Verkruimel de speculoos koekjes en spatel ¾ door het koekjesdeeg. Maak 6 grote bollen van het deeg en plaats deze op een bakplaat met bakpapier. Plaats de bollen minimaal 5 cm uit elkaar.
4
Maak een kuiltje in het midden van iedere bol deeg. Verdeel de speculoospasta in de kuiltjes. Strooi de rest van de verkruimelde speculoos koekjes over de deegbollen. Bak de koekjes 12 tot 15 min. in de oven.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.