Print opties

Sluiten

Vegan ‘meatball’ marinara broodje

Bereidingstijd
8 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
16 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olijfolie in een pan en bak de plantaardige balletjes in 5 min. rondom bruin. Pel en hak de knoflook fijn en voeg toe aan de pan. Bak kort mee tot de knoflook geurig is. Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met peper en zout. Laat de saus op laag vuur sudderen tot hij iets indikt en de balletjes goed zijn bedekt. Dit duurt 3 min.
2
Snijd het stokbrood over de lengte in en bak voor 5 min. in de oven. Verdeel de balletjes met saus over het brood en bestrooi met de vegan geraspte kaas. Zet het broodje voor 3 min. in de oven tot de kaas smelt. Pluk de blaadjes van de basilicum en garneer over het broodje.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.