Print opties

Sluiten

Vegan pistache mini cheesecakejes

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
4u 0min
Totale tijd
4u 30min

Ingrediënten

8 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verkruimel de Lotus koekjes in een keukenmachine. Smelt 40 gr van de plantaardige boter in een pan en meng met de verkruimelde koekjes. Druk het mengsel stevig in de bodem van de mini cheesecakejes vorm en zet in de koelkast om op te stijven.
2
Meng de plantaardige roomkaas, 75 gr pistachepasta en 50 gr poedersuiker in een kom. Meng de agar agar met het water en voeg toe aan het mengsel. Roer goed door en giet het mengsel over de koekjesbodem. Zet de cheesecakejes minimaal 4 uur in de vriezer om op te stijven.
3
Klop de overige 200 gr plantaardige roomboter luchtig op. Meng met de overige 100 gr poedersuiker en vanille-extract tot een luchtige botercrème. Schep dit in een spuitzak met ster spuitmondje.
4
Verwarm de overige 100 gr pistachepasta en schenk dit in een spuitfles. Haal de cheesecakejes uit de bakvorm en decoreer met pistachepasta. Verdeel de botercrème over de cheesecakejes. Hak de pistachenoten fijn en garneer over de cheesecakejes. Top af met de frambozen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.