Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de zoete aardappelen en snijd in partjes. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met 2/3 van de olijfolie. Breng op smaak met peper, zout en fijn gebarsten venkelzaad. Rooster ca. 15 min.
2
Blancheer de tuinbonen 1 min. Spoel ze af onder koud water en pul ze opnieuw (steek je nagel in de tuinboon en knijp de mooie sperzieboon eruit). Snijd de citroen doormidden. Snijd de helft in partjes en pers het sap uit de andere helft. Snijd de rode kool in dunne reepjes en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
3
Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Roerbak de kikkererwten ongeveer 4 min. in de resterende olie. Voeg de ras el hanout toe en bak nog even mee.
5
Bak de Garden Gourmet Sensational Burgers volgens de aanwijzingen op de verpakking.
6
Halveer de tomaten. Verdeel de quinoa, rucola en spinazie over de kommen. Voeg de tomaten, zoete aardappel, rode kool, kikkererwten, tuinbonen en de hummus toe. Snijd de burgers in reepjes en leg ze erop. Garneer met sesam, granaatappelpitjes en partjes citroen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.