Tiffin: vegan poké bowl, rijstsalade en groentechips
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
Ingrediënten
1 persoon
Ingrediënten poké bowl
Ingrediënten rijstsalade
Overige ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rijst met de sushi azijn.
2
Schil de mango en snijd in blokjes. Was de snackkomkommers en radijsjes en snijd in plakjes. Was de winterpeen en snijd in reepjes (julienne). Pel de rode ui en snijd in reepjes
3
Maak een kleurrijke poké bowl met als basis de Lassie Toverrijst en garneer met edamame boontjes, wortelreepjes, komkommer, mangoblokjes, radijs en rode ui. Serveer met de vegan mayonaise en cress.
4
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de rijst met de olijfolie.
5
Maak de haricot verts schoon en kook in ruim water met zout. Spoel de haricot verts af met koud water
6
Pluk de korianderblaadjes. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
7
Serveer de poké bowl en rijstsalade met de groentechips.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.