Print opties

Sluiten

Vegetarische bloemkool schnitzel met groenten

Bereidingstijd
45 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
45 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200℃. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Meng met 1/4 van de olie, peper, zout en oregano en leg ze in een ovenschaal. Rooster de aardappelen in ongeveer 20 min. goudbruin en gaar.
2
Breng ondertussen een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd de broccoli in gelijke roosjes, maak de sperziebonen schoon en snijd 1 cm van de onderkant van de asperges af.
3
Verwarm 2/3 van de overgebleven olie in een pan. Bak de broccoli, sperziebonen, asperges en sojabonen één voor één per soort een paar minuten tot ze krokant zijn. Meng ze en breng op smaak met peper en zout.
4
Bak de Garden Gourmet Cauliflower Schnitzel in de resterende olie in een koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant.
5
Serveer de Garden Gourmet Cauliflower Schnitzel met de gemengde groenten en de geroosterde zoete aardappel.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.