Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met behulp van een lepel uit de schil. Snijd over de breedte in dunne plakken.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de quinoa af en breng op smaak met peper en zout.
3
Rasp ondertussen de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Meng het limoensap en -rasp met de tahine en het water tot een egale dressing.
4
Verhit een wokpan met de olijfolie en wok de vegetarische kipstuckjes en boerenkool goudbruin en gaar.
5
Verhit een pan met 2 cm water, snijd de rode kool in dunne repen en stoof deze 2 min. Giet af en breng op smaak met peper en zout.
6
Verdeel de quinoa over de borden en leg hier de rode kool, sojabonen, wortel julienne, avocado, kipstuckjes en boerenkool bij. Garneer met de limoen tahine dressing.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.