Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de bosui in ringetjes en de champignons in plakjes. Snijd de vega kip in kleine blokjes en bak de kip in een pan met 2/3 van de olijfolie. Voeg de champignons toe en bak kort mee. Voeg dan de zak HAK Burrito schotel toe en warm 1 min. mee.
2
Vet een ovenschaal in met boter. Schep wat van het kip-bonenmengsel op de wraps. Verdeel hier de mais en bosui over (bewaar eventueel een beetje om te garneren). Vouw de wraps dicht en bestrooi met kaas. Bak de ovenschotel ongeveer 15 min. in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
3
Maak ondertussen de salsa. Snijd de komkommer en tomaten in kleine stukjes, verwijder het waterige gedeelte. Meng in een kom met de overige olijfolie en voeg peper en zout toe. Garneer de ovenschotel voor het serveren met wat overgebleven bosui en serveer met de salsa.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.